Tantra seks healingsmassage

Femina tester tantra-massage: Sådan føles det. I tantra er fokus flyttet over på berøring, nærvær og langsom opbygning af nydelse og ekstase. Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i København. Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl. Massage af Yoni med Lingam. I tantra “trænger manden ikke ind i kvinden”. Kvinden ses som et tempel, og “man trænger ikke ind i et tempel”. På ElskdigGlad's blog vil du kunne følge med i livsbetragtninger vedr krop og sind, opdateringer vedr. tantra og tantramassage og lidt om sex.

Tantra massage og yoni massage er nærmest blevet lidt af et modefænomen - ikke mindst efter Renée Toft Simonsen fortalte, at hun også. Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i København. Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl. På ElskdigGlad's blog vil du kunne følge med i livsbetragtninger vedr krop og sind, opdateringer vedr. tantra og tantramassage og lidt om sex.

Sådan foregår tantramassagen - Tantraværkstedet

Her starter tantramassagen. Den tantriske massage følger et nøje designet og gennemprøvet program. Herunder har jeg beskrevet programmet. Tantra massage og yoni massage er nærmest blevet lidt af et modefænomen - ikke mindst efter Renée Toft Simonsen fortalte, at hun også. Massage af Yoni med Lingam. I tantra “trænger manden ikke ind i kvinden”. Kvinden ses som et tempel, og “man trænger ikke ind i et tempel”.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail