Massage i viborg massageuddannelse

Annemarie Kondrup, uddannet fysioterapeut og rytmisk massør. Jeg blev uddannet som fysioterapeut i , og har arbejdet på klinik og som. Massageuddannelse. Massage Grundkursus. Massøruddannelse. Massage grundkurset. Massage grundkursus. Massageuddannelse  Missing: viborg ‎| ‎Must include: ‎viborg. Feb 11, - Fysiurgisk massage er en dybdemassage, der virker ved at gennemarbejde muskler og bindevæv og derved øge blodcirkulationen i kroppen. Find Massageuddannelser i Viborg. Her finder du uddannelser, som matcher søgningen "Massør i Viborg". Klik dig videre i listen og læs mere om den enkelte.

Annemarie Kondrup, uddannet fysioterapeut og rytmisk massør. Jeg blev uddannet som fysioterapeut i , og har arbejdet på klinik og som. Egenterapi er, lige som supervision, et vigtig element i din Massageuddannelse. I egenterapi modtager du selv massage hos erfarne Nordlys Uddannelses-Massageterapeuter, og du får en levende oplevelse af, hvordan Viborg. Massageuddannelse. Massage Grundkursus. Massøruddannelse. Massage grundkurset. Massage grundkursus. Massageuddannelse  Missing: viborg ‎| ‎Must include: ‎viborg.

Annemarie Kondrup, uddannet fysioterapeut og rytmisk massør. Jeg blev uddannet som fysioterapeut i , og har arbejdet på klinik og som. Jul 4, - Fremover kan man blive uddannet til kosmetiker med speciale i spa og wellness hos Alice Kallesøe og Viborg Helsepraktik på Livøvej i conmanjon.comg: massageuddannelse ‎| ‎Must include: ‎massageuddannelse. Feb 11, - Fysiurgisk massage er en dybdemassage, der virker ved at gennemarbejde muskler og bindevæv og derved øge blodcirkulationen i kroppen.

Massageuddannelser i Viborg

Terapeutisk Massør for dig, som har en massage uddannelse. Public. · Hosted by Viborg Helsepraktik Toldboden 1, 4. sal B., Viborg, Denmark. Annemarie Kondrup, uddannet fysioterapeut og rytmisk massør. Jeg blev uddannet som fysioterapeut i , og har arbejdet på klinik og som. Feb 11, - Fysiurgisk massage er en dybdemassage, der virker ved at gennemarbejde muskler og bindevæv og derved øge blodcirkulationen i kroppen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail