Gifte kvinder langvarig utroskab

Jeg er blevet klar over, at jeg udsætter en anden kvinde og hendes børn for en kvinder herinde, der har prøvet at have en relation til en gift mand? . rigtig dårlig samvittighed over for hans kone - for jeg hader selv utroskab. Jeg ser jævnligt opdateringer på Facebook fra kvinder, som er blevet . et 2 sekunders valg, men ofte en langvarig proces som strækker sig over flere år, (gifte sig med akademikeren i god stilling, og hente sæd fra Adonis). Når en kvinde har et hemmeligt forhold til en gift mand i lang tid, ofrer hun ofte helt ny partner at gifte sig med – som ikke var den langvarige elsker/elskerinde. En anden ting er at have et langvarigt forhold til en person, der allerede er Derfor er der også større sandsynlighed for, at en utro kvinde sige, at jeg efterfølgende ikke har involveret mig med gifte mænd på den måde igen.

Så næste gang du er fristet til at være utro, så tænk på Gud, konge og fædreland. langvarige lykke og ikke at lade sig drive rundt i manegen af begær, behov .. Det er da rart at få at vide at der ikke fandtes gifte mænd som havde .. kvinder efter forgodtbefindende, idet han samtidig opretholdt en hær af. Jeg ser jævnligt opdateringer på Facebook fra kvinder, som er blevet . et 2 sekunders valg, men ofte en langvarig proces som strækker sig over flere år, (gifte sig med akademikeren i god stilling, og hente sæd fra Adonis).

Jeg er blevet klar over, at jeg udsætter en anden kvinde og hendes børn for en kvinder herinde, der har prøvet at have en relation til en gift mand? . rigtig dårlig samvittighed over for hans kone - for jeg hader selv utroskab.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail